Mijn waarden zijn Creatief, Duurzaam en Met Aandacht

Lieneke Vonk
Leerexpert & trainer

Ik ben Lieneke Vonk en op mijn 18e als vrijwilliger kennis gemaakt met de zorg. Al snel begon ik de opleiding tot Verpleegkundige en heb ik gewerkt met diverse cliëntpopulaties binnen de Gehandicaptensector. Na een aantal jaren gewerkt te hebben als teamcoach van een GRZ afdeling, volgde ik mijn hart richting leren en ontwikkelen binnen de ouderenzorg.

Ik dacht mee aan het ontwikkelen van een passende LWK Toolkit voor het meten van een gunstig Leer-werkklimaat en gaf feedback door de ontwerpen te ‘testen’ in de praktijk.

Sinds januari 2024 werk ik volledig als leerexpert voor LWWL, zodat de inmiddels ontwikkelde producten ook werkelijk gebruikt kunnen gaan worden.

De 4 vermogens; Kom erbij!, Hoor erbij!, Wees nieuwsgierig en denk mee! En Blijf erbij en Groei! zet ik in om de bewustwording van het belang van een gunstig Leer-werkklimaat te vergroten.

Dit in samenwerking met onderwijs en zorg is ontzettend leerzaam én zinvol.

Als leerexpert zet ik mijn persoonlijke waarden ‘creatief, duurzaam en met aandacht’ in om verbinding en innovatief leren te creëren in de regio. Duurzaam mensen in de zorg. Een prachtig doel!