ROUTEKAART DESKUNDIGHEIDSBEVORDERING voor begeleiders van praktijkleren

Het loopt storm met inschrijvingen voor het gloednieuwe Leertraject praktijkleren. Dit leertraject bestaat uit een on-the-job en een off-the-job programma met interactieve werksessies. De deelnemers gaan dus echt zelf aan het werk.

Begeleiding van praktijkleren in het werk staat centraal. Er wordt steeds uitgegaan van praktijkervaringen van de deelnemers, waar we leervragen uit destilleren. We richten ons niet alleen op werkbegeleiders en praktijkopleiders, maar ook op docenten van de drie ROC’s in onze regio.

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar HR support via lwwl@zorgcirkel.nl. Vermeld hierbij: voor welk traject je je wilt aanmelden, je naam, functie en organisatie. Zij beschikken ook over de info wanneer en waar de volgende reeksen plaatsvinden. Gebruik dus niet het inschrijfformulier in de Routekaart. 

Meer info over de inhoud van de bijeenkomsten? Zie de link naar de Routekaart praktijkleren hieronder. Let op: hij werkt het beste als je hem opslaat via Adobe acrobat reader

2022113 LWWL Routekaart Praktijkleren – 2023