Team-/zorgmanagers in de VVT opgelet! Binnenkort nieuwe inschrijfmogelijkheden Masterclass traject Organisatieleren.

Lukte het je niet om bij de eerste Masterclass van Organisatieleren ‘Creëer je eigen visieverhaal’ te zijn? Niet getreurd, want binnenkort starten we met een gloednieuwe groep. Ook is er, naar behoefte van de eerste groep, besloten om een Masterclass traject te ontwikkelen van in totaal 4 Masterclasses, die je met dezelfde groep leidinggevenden het gehele traject zult doorlopen. In dit traject word je ondersteund om jouw rol als leidinggevende in het bevorderen van een gunstig leer-werkklimaat te verstevigen.

In de aankomende weken komt de officiële oproep en een inschrijfformulier beschikbaar, houd hiervoor onze LinkedIn pagina Leren is Werken, Werken is Leren en onze website in de gaten!
Hierbij alvast een tipje van de sluier over wat je van het traject kunt verwachten én welke data je alvast in je agenda moet reserveren:

1. Creëer je eigen visieverhaal op leren in jouw praktijk
Opbrengst: Een heldere visie voor jezelf op hoe je leren op de werkvloer in kunt zetten om je doelen te behalen; verbonden aan je organisatievisie; de eerste stappen om met deze visie aan de slag te gaan in- en met jouw team.

Datum: 1 november 2022
Tijd: 12:00 – 16:30
Locatie: n.t.b.

2. Vier vermogens voor een gunstig leer-werkklimaat: Kennis en inzicht
Opbrengst: Kennis van de vier vermogens voor een gunstig leer-werkklimaat; inzicht in leer-werkklimaat eigen team; koppeling aan vraagstuk en opdracht in eigen praktijk samen met een (leer)buddy.

Datum: 17 januari 2023
Tijd: 12:00 – 16:30.
Locatie: n.t.b.

3. Vier vermogens voor een gunstig leer-werkklimaat: Handvatten en tools
Opbrengst: Handvatten en tools over hoe je concreet aan de slag kunt gaan met de vier vermogens voor een gunstig leer-werkklimaat, in en met je team.

Datum: 7 maart 2023
Tijd: 12:00 – 16:30.
Locatie: n.t.b.

4. Vier vermogens voor een gunstig leer-werkklimaat: Beelden van Goed werk
Opbrengst: Inzicht in jouw beeld van goed werk rond een vraagstuk waarin jouw professionele identiteit als leidinggevende tot uitdrukking komt; inzicht in en in gesprek over beelden van goed werk van collega leidinggevenden om samen te leren rondom overeenkomstige complexe vraagstukken rondom het leer-werkklimaat.
Datum: 16 mei 2023
Tijd: 12:00 – 16:30.
Locatie: n.t.b.

Mochten jullie als organisatie en MT willen verkennen wat wij voor jullie MD-traject/ leiderschapsprogramma kunnen toevoegen, willen wij graag in gesprek over een traject op maat.