Save the date

do 11 feb ’21
do 20 mei ’21
do 23 sep ’21
do 25 nov ’21

1 oktober 2020

Filmpje DDT 1 okt:

In de sessies gaan we aan de slag met de driehoek werkbegeleiders – leidinggevende – praktijkopleider/docent en over het duurzaam ontwikkelen van een goed leerwerkklimaat.

930 – 1130 uur Sessie 1:
Rol van de professional bij het begeleiden van leren

Hoe gaan we effectiever en kwalitatiever professionals rondom leren inzetten op de werkvloer? Dit is een vraag die we in veel initiatieven terug zien, met heel veel mogelijke oplossingen erbij. Wat we met elkaar ontdekken is dat er een aantal dilemma’s onder dit begeleiden van leren in de praktijk liggen.

1300 -1500 uur Sessie 2:
In gesprek over de vermogens van Programma LWWL in jouw initiatief

Carlijn Nelis (onderzoeker programma LWWL), leercoaches en deelnemers gaan na een korte introductie in gesprek over de vier vermogens van programma LWWL in hun initiatief. Waar in de vermogens zit jouw initiatief en welke situaties doen zich daarin voor?

Kort de achtergrond van de vermogens: de doelstellingen van programma van LWWL zijn uitgewerkt in absorptievermogen, verbindend vermogen, opleidend vermogen en lerend vermogen. Deze vier vermogens vormen de kern om de ambitie van programma LWWL te realiseren, namelijk het opnemen, opleiden en behouden van goed gekwalificeerd personeel voor de zorg.