Terugblik werkconferentie

Afgelopen maandag 23 januari was de werkconferentie van Leren is Werken, Werken is Leren (LWWL) in bezoekerscentrum de Hoep in Castricum waarbij we de resultaten van het afgelopen jaar LWWL weer met elkaar konden delen en vieren! Hierbij waren ruim 100 mensen aanwezig vanuit zorgorganisaties en ROC’s. Een geweldige opkomst!

De middag begon met een heerlijke lunch , gevolgd door een toelichting op onze plannen voor 2023 door Nicole Ziesemer en Sabya van Elswijk. Daarna vertelde Josianne Savonije van Kessels & Smit iets over het fenomeen impactonderzoek. Van 14:00 tot 16:30 konden er verschillende interessante workshops gevolgd worden over leren en opleiden binnen de zorg:

  • Werksessie impact meten – door Josianne Savonije en Eef Pothast
  • Werken met de ontwerpprincipes praktijkleren door Anne van de Graaf en Miranda Kok
  • Creatief schrijven met Loesje
  • De LWK toolkit door Enide Volger, Jayde Loock, Lieneke Vonk en Dennis Ansems
  • Natuurlijk leren- een wandeling en leren tegelijk door Rutger de Graaf

De middag werd afgesloten met een borrel waarin iedereen nog gezellig kon na- en bijpraten. We kijken terug op een fantastische werkconferentie waarbij er mooie resultaten en ontwikkelingen zijn gedeeld door de zorgorganisaties en ROC’s die verbonden zijn aan LWWL.

Via deze vragenlijst https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeMrUVD8DPIgak4rw5atBJhw29tTy4mf2z2oxh1Bb1a29nS3Q/viewform?usp=sharing kun je laten weten wat je van de werkconferentie vond en waar je later nog meer informatie over wilt. Het invullen kost hooguit 2 minuten.

Aan iedereen die aanwezig was: heel erg bedankt en graag tot de volgende keer!