Meld je nu aan. Wil jij aan de slag voor een fijn werkklimaat?

De rode draad in binnen het programma Leren is Werken, Werken is Leren (LWWL) is het werken aan een gunstig leer-werkklimaat. Dit gunstige leerwerkklimaat hebben wij binnen het programma gedefinieerd aan de hand van de vier vermogens. Het model van de vier vermogens zijn op basis van theorieën en de praktijkervaringen ontwikkeld met het programmateam onder leiding van Carlijn Nelis.
Wil je meer weten over de vermogens en hoe je hiermee aan de slag kan gaan binnen jouw organisatie? Meld je dan nu aan via info@lerenwerkenwerkenleren.nl voor het webinar  “werken aan een gunstig leerwerkklimaat met de vier vermogens” op 13 december 09.30 – 11.30 uur.

Tijdens het webinar zullen Carlijn Nelis en Enide Volger je meenemen in de vermogens en op welke manier je er mee aan de slag kunt gaan binnen je organisatie.