Werkconferentie 16 mei in beeld

Op maandag 16 mei was de werkconferentie van Leren is Werken, Werken is Leren (LWWL) in Taets Art and Event Park. Hierbij waren 120 mensen aanwezig vanuit o.a. meer dan 18 zorgorganisaties en 3 ROC’s. Een geweldige opkomst!

De middag begon met een heerlijke lunch en een inspiratiemarkt, gevolgd door presentaties over de 4 vermogens van het leerwerkklimaat door Carlijn NelisEnide Volger en Dennis Ansems. Van 14:00 tot 16:00 konden er verschillende interessante workshops gevolgd worden over leren en opleiden binnen de zorg, verzorgd door Margo Groot-BaltusAnne van de GraafAstrid Bakker, Simone Huistra, Petra Roorda, Eef PothastNieske Hummel-SimoonsMiranda KokKoen Zandink, en Milou Kamphuis. De middag werd afgesloten met een hapje en een drankje.

We kijken terug op een fantastische werkconferentie waarbij er mooie resultaten en ontwikkelingen zijn gedeeld door de zorgorganisaties en ROC’s die verbonden zijn aan LWWL. Veranderen doe je samen!

Aan iedereen die heeft meegeholpen, en aanwezig was: heel erg bedankt!